1404, 2016

Pate de linte roșie cu ceapă verde

Pentru că ne place foarte mult lintea m-am găndit să fac un Pate de linte cu ceapă verde, o idee foarte bună pentru un prânz ușor sau cină. Ingredinte: - [...]

1404, 2016

Smoothie cu urzici

Nu știu câți dintre voi sunteți dornici de a bea un smoothie cu urzici. Nici noi nu priveam, acum ceva timp, cu inima deschisă o combinație cu această minunată plantă [...]

1404, 2016

Quinoa cu broccoli și vlăstari de ceapă roșie

  Vă propun o rețetă simplă, fără gluten, foarte hrănitoare dar și gustoasă pentru copiii mai mofturoși. Inspirată fiind tot de micuța mea, care s-a obișnuit să nu mănânce același [...]

1404, 2016

Pate de broccoli cu nuci

Pentru că tot suntem în Postul Paștelui şi mulți dintre noi, vegani sau vegetarieni, profităm de această perioadă să facem un detox complet al trupului şi sufletului, vă propun o [...]

1404, 2016

Fettuccine din fasole mung în sos de roșii cu usturoi, parmezan vegan, busuioc și cimbru

Inspirată de fiică-mea căreia îi plac foarte mult pastele, m-am gândit să vă surprind cu un preparat simplu și foarte ușor de făcut mai ales dacă esți mamă și nu [...]

2503, 2016

Bomboane cu cocos, migdale și lămâie

Pentru că îmi place să-i surprind foarte des pe cei dragi și pentru că știu că domnului meu îi plac dulciurile cu lămâie, m-am gândit ce aș putea să fac [...]

2303, 2016

FAIRY ART ….magia elixirelor din plante

Din vremuri indepartate, vindecatorii Pamantului din culturile stravechi – vracii, preotii, calugarii – au folosit in meditatie dar si pentru vindecarea semenilor, puterea mistica a uleiurilor parfumate si a elixirelor [...]

502, 2016

Tiramisu

Ingrediente: Crema cafea: 4 banane medii 100 gr. pasta susan 5 curmale 4 linguri cicoare 2 pliculete ganoderma 1 lingura cacao alcalina 1-2 linguri miere 50 gr. unt cacao 100 [...]

502, 2016

Bomboane raw cu goji

Ingrediente: 1 ceasca fructe goji hidratate 1 ceasca stafide (de preferat facute in casa sau cele negre din comert) 1 ceasca fulgi de ovaz 1/3 ceasca unt de cacao lasat [...]

502, 2016

Granola de casa

Ingrediente: 1 cana fulgi ovaz 1 cana fulgi orz 1 cana fulgi secara 2 cani fructe uscate (capsuni, caise, cirese, prune, pere) 1 pumn nuca susan seminte floarea soarelui suc [...]

502, 2016

Orez cu in si negrilica

Ingrediente: 1 cana de orez brun 1 lingura seminte de in hidratate 1 lgt negrilica sare roz 1 lingura ulei fl soarelui presat la rece cateva fire de vlastari putina [...]

502, 2016

Vichyssoise – supa crema de praz

Ingrediente: 300 gr praz - doar partea alba 1 ceapa 3 cartofi micuti 1 lingura ulei de masline 800 gr supa de legume 3 linguri smantana caju, 1 foaie dafin [...]

502, 2016

Paste din grau dur cu leurda cu dressing

Ingrediente: Paste din grau dur cu leurda Compozitie dressing: Avocado Usturoi Verde Ceapa Verde Lamaie Pastele se gasesc la Naturalia sau la Petras. Si cele cu busuioc sunt la fel [...]

502, 2016

Dovlecei umpluti cu legume si quinoa

Ingrediente: 2 dovlecei mici 1 morcov 1/2 ardei kapia 1 ceapa verde 1 ou/ inlocuitor de ou (o lingurita seminte de in macinate, amestecate cu 3 lingurite de apa) Busuioc [...]

502, 2016

Supa crema de linte

Ingrediente: 1 castron de linte rosie sau verde 1 ardei rosu 1 morcov 1 ceapa Reteta:  Castronul de linte rosie sau verde se pune la hidratat peste noapte in apa [...]

502, 2016

Crackers cu aronia, scortisoara si nuca romaneasca

Ingrediente: 1 cana de miez de nuca - maruntita in robotul de bucatarie cu lama in S 3 mere mari 1 lingura de scortisoara - scortisoara se poate pune si [...]

502, 2016

Cartofi violeti cu drojdie uscata si usturoi

Ingrediente: 1/2 kg cartofi violeti 1 legatura usturoi verde 2 linguri drojdie uscata 2 linguri ulei  Reteta: Se spala cartofii in coaja, pentru a inlatura toate impuritatile si urmele de [...]

502, 2016

Piure de sfecla cu dovlecel si seminte de dovleac

Ingrediente: 1/2 sfecla 4 cuburi dovlecei 1 lingura fulgi de drojdie inactiva 2 linguri ulei de canepa 1 felie de lamaie seminte de dovleac hidratate Reteta: Semintele de dovleac, se [...]

502, 2016

Creckersi cu capsuni si canepa

Ingrediente: 1 pumn migdale hidratate peste noapte 1 pumn nuci de macadamia hidratate peste noapte 1 castron capsuni 6-7 curmale hidratate jumatate Zmeura - ce a mai ramas de la [...]

502, 2016

Bulgur cu fidea cu legume trase la tigaie

Ingrediente: 1/2 cana bulgur cu fidea 1 morcov 1 ardei gras rosu 2 buchetele de broccoli 2 buchetele conopida 1 ceapa 4 catei usturoi 2 fire cimbrisor 4 frunzulite busuioc [...]

3001, 2016

Inghetata raw de afine cu banane si fulgi de cocos

Ingrediente: -2 banane -1 castron de afine -3 linguri fulgi de cocos (ramasi dupa ce am facut lapte de cocos) Reteta: Se feliaza bananele de cu seara si se baga la [...]

3001, 2016

Mancarica de Mangold

Ingrediente: 1 legatura de mangold, o ceapa 1 rosie 3 catei de usturoi Reteta: Se pune o oala cu apa la fiert, se da apa in clocot si se oparesc [...]