Ingrediente:

1/2 cana bulgur cu fidea

1 morcov

1 ardei gras rosu

2 buchetele de broccoli

2 buchetele conopida

1 ceapa

4 catei usturoi

2 fire cimbrisor

4 frunzulite busuioc proaspat

1 lingura grasime cocos

3 fire sare din mina neprocesata

1 lingura pasta de rosii negre din gradina

Reteta:

Se spala bulgurul in 2-3 ape apoi se pune intr-un castron. Se toarna peste el 1 cana de apa fiarta si se acopera cu un capac. Se lasa de-o parte timp in care ne ocupam de legume. Se pun la abur, 7 min, morcovul cu conopida si buchetelele de broccoli. Se da drumul la foc si intr-o tigaie wok punem grasimea de cocos, zdrobim usturoiul, adaugam ceapa, ardeiul si le amestecam tot timpul. Apoi punem si celelalte legume si pasta de rosii. Ne folosim de incheietura mainii si amestecam totul inclusiv cu bulgurul. Oprim focul si adaugam mirodeniile.

Pofta Buna!