Logo_covataPâinea noastră este probabil una dintre cele mai sănătoase pâini din București. Și acest lucru pentru că vrem să vă oferim cea mai bună pâine în care nu dorim să folosim caramel, uleiuri, emulgatori, afânători chiar și dacă acestea ar fi 100% naturale. Astfel, putem striga sus și tare că facem pâine 100% naturală.

Vă oferim o pâine cinstită în adevăratul sens al cuvântului. Nu avem pâine franțuzească, nu avem pâine nemțească, avem pâinea pe care o mâncau bunicii noștri și bunicii bunicilor noștri.

Pâinea noastră este făcută cu făină românească, cu sare românească, cu trudă românească cu sufletul curat, inima împăcată, cu o bucurie nemărginită pentru ceea ce facem și pentru amintirea vie pe care gustul pâinii îl lasă fiecăruia dintre voi, cei care redescoperiți gustul pâinii adevărate.

Notă pentru cei care nu au încercat pâinea noastră:

Dacă dorești o pâine albă pufoasă și cu aspect comercial, ai nimerit în locul greșit. Noi nu știm și nici nu vrem să facem așa ceva. La noi vei găsi o pâine urâtă, negricioasă, bogată în B-uri, o pâine care se va usca după 3 zile, o pâine pe care o vei mânca și uscată pentru că este foarte bună și așa, nu se strică, nu mucegăiește, o pâine care la 24 de ore după ce a fost făcută își modifică proprietățile și nu mai este acidă ci devine alcalină, o pâine ce are fermenți încă vii nu omorâți de conservanți, o pâine care încă trăiește în fiecare zi ca și tine, o pâine care este puțin acrișoară, o pâine ce îți amintește să te bucuri de fiecare înghițitură, o pâine care este regele mesei pentru că este singura cu care poți mânca toate celelalte alimente.

PS:    Noi nu suntem fabrică de pâine, pâinea noastră este o pâine artizanală. Este o pâine cu personalitate, câteodată iese mai negricioasă, câteodată mai albicioasă, dar cu siguranță de fiecare dată altfel.

PSS:   Așadar, vă rugăm frumos să nu ne căutați dacă vreți pâine pufoasă și crescută artificial.

PSSS: Dacă vreți o pâine feliată vă lăsăm vouă plăcerea să o tăiați!

Pâine cu maia sălbatică

(din cultură proprie exclusiv) din făină INTEGRALĂ de GRÂU

Apă alcalină, maia sălbatică din făină BIO integrală, făină de secară, făină grâu spelta și făină grâu durum, sare neiodată și neprocesată, bogată în minerale, inclusiv magneziu, făină integrală din cultură biologică, multă trudă și energie pozitivă. Produs natural, făcut în casă, fără aditivi și conservanţi, după rețeta tradițională românească.

Pâine cu maia sălbatică (din cultură proprie exclusiv) cu TURMERIC şi CEAPĂ

Apă alcalină, maia sălbatică din făină BIO, sare românească neiodată și neprocesată bogată în minerale, inclusiv magneziu, făina integrală din cultură biologică, turmeric, ceapă deshidratată, multă trudă și energie pozitivă. Produs natural, făcut în casă, fără aditivi și conservanţi, după rețeta tradițională românească.

Pâine cu maia sălbatică (din cultură proprie exclusiv) cu ROŞII DESHIDRATATE

Apă alcalină, maia salbatică din făină BIO integrală, sare  românească neiodată şi neprocesată bogată în minerale, inclusiv magneziu, făina integrală cultură biologică, roşii uscate, multă trudă și energie pozitivă. Produs natural, făcut în casă, fără aditivi şi conservanţi, după rețeta tradițională românească.

Pâine cu maia sălbatică (din cultură proprie exclusiv) cu IERBURI şi CHIMEN

Apă alcalină, maia sălbatică din făină BIO, sare neiodată și neprocesată bogată în minerale, inclusiv magneziu, făina integrală din cultură biologică, ierburi aromatice (măghiran, oregano, cimbru), chimen, multă trudă și energie pozitivă. Produs natural, făcut în casă, fără aditivi şi conservanți, după rețeta tradițională românească.

Pâine cu maia salbatică (din cultură proprie exclusiv) cu MĂSLINE

 Apă alcalină, maia sălbatică din făină BIO integrală, sare românească neiodată și neprocesată bogată în minerale, inclusiv magneziu, făina integrală cultură biologică, măsline Kalamata, multă trudă și energie pozitivă. Produs natural, făcut în casă, fără aditivi şi conservanţi, după rețeta tradițională românească.

Pâine pentru copii cu 5 cereale şi antioxidanţi

Pâine din Bob întreg, pâine ce păstrează mineralele, oligoelemente și fibrele cerealelor integrale, o pâine densă ce îți provoacă copilul la a mesteca, la a învăța ce înseamnă o digestie bună. Această pâine pune bazele oricărei mese, stimulează gingiile și creșterea dinților.

Datorită fibrelor din compoziția sa, înlătură problemele tranzitului intestinal și ajută digestia fiecărei mese.

Conține: făină spelta, făină durum, fulgi de ovăz, făinuri din măciniș integral, grâu integral măcinat pe pietre, făină integrală de secară,  făină de sâmburi de struguri bogată în antioxidanți, germeni de grâu.

Pâine fără gluten

Pâine din făină de orez, făină de năut, sare neiodată și neprocesată bogată în minerale, inclusiv magneziu, ierburi sau cu semințe. Produs natural fără proteină animală.

BISCUIŢI INGRIDEI – Biscuiţi cu ovăz şi nucă de cocos

Ovăz BIO, nucă de cocos nedegresată, unt de cocos, curmale, suc din mere BIO, făină integrală de grâu max.10%, fără îndulcitori şi fără proteină animală. Produs natural, făcut în casă, fără aditivi şi conservanţi.

CRĂNŢĂNELE CU SUSAN

Făină integrală BIO de grâu spelta, măciniș de floarea soarelui, ulei de floarea soarelui presat la rece, seminţe de susan, sare neiodată şi neprocesată bogată în minerale. Produs natural, făcut în casă, fără aditivi şi conservanţi, după rețeta tradițională românească.

CONFUCIUS

Făină integrală BIO de grâu spelta, maia sălbatică, curmale, suc de mere, scorţişoară, vanilie, miere, fără proteină animală. Produs natural, făcut în casă, fără aditivi şi conservanţi.

COZONAC cu maia şi nucă

Făină albă de grâu BIO, maia din făină integrală de grâu BIO, făină grâu spelta, unt de cocos, curmale, pudră de roşcove, cacao, nucă românească, vanilie, miere. Produs natural, făcut în casă, fără aditivi şi conservanţi.