Aproape că nu există, din punct de vedere nutriţional, o perioadă la fel de importantă ca aceea din timpul sarcinii şi a lactaţiei. O dietă sănătoasă în perioada sarcinii este importantă, atât pentru sănătatea  gravidei, cât şi pentru cea a produsului de concepţie. Studii recente, pe modele umane şi animale, demonstrează că statusul nutriţional din timpul sarcinii afectează nu numai sănătatea şi dezvoltarea neurologică a nou-născutului, ci şi morbiditatea şi mortalitatea la vârsta adultă.
În timpul sarcinii viitoarele mame trebuie sa mănânce exclusiv alimente sănătoase pentru că ele conțin cei mai mulți nutrienți. Sunt recomandate cât mai multe fructe, legume, cereale integrale, orez, paste din făină integrală și cât mai multe lichide.
Vin în sprijinul tuturor gravidelor și mamelor care alăptează, cu meniuri variate și pline de nutrienți.
Concret, stabilim:
– care sunt SURSELE de alimente sănătoase;
– necesarul energetic;
– care sunt alimente permise;
– alimente recomandate;
– alimente interzise;
– meniuri personalizate pentru sarcină și alăptare cu aport de Vitamine și Minerale;
– sfaturi practice;
– terapii naturiste și complementare.