Recapătă-ți starea de bine și încrederea în corpul tău! Da, așa cum ai auzit! Un set de ateliere doar pentru tine, despre tine fie că ești viitoare sau proaspătă mămică, fie că ești sportiv sau ai diverse probleme de sănătate.

Cum a luat naștere acest proiect? Ne-am cunoscut întâmplător, eu, Andreea, nutriționist, fondatoarea Verde Pe Pâine, interesată să încep din nou să fac mișcare și Oana Sforoi, fondatoarea Wise Mom Body, interesată de dieta rawvegană și de combinarea corectă a alimentelor. Atunci când pasiunile se întâlnesc nu este nevoie decât de o scânteie ca lucrurile să se întâmple! Descoperind că avem aceleași valori, acest lucru ne-a motivat să concepem acest proiect, care este dedicat tuturor celor interesați de un alt fel de a trăi.

Proiectul gândit de noi pentru voi se numește Fuel for Life și va fi format dintr-un număr de 5 sesiuni, fiecare sesiune desfășurându-se sub forma unui workshop. Fiecare workshop va fi anunțat separat, pe paginile noastre de Facebook. (Verde pe Pâine și Wise Mom Body).

Astfel, vom deschide programul cu două workshop-uri dedicate viitoarelor și proaspetelor mămici în care vom aborda tematici precum nutriția în sarcină și post-partum și alimentația specifică pentru stimularea lactației. În cadrul acestor workshop-uri veți afla care sunt exercițiile care le puteți face pe parcursul sarcinii, ce presupune pregătirea pentru o naștere naturală prin tonifierea perineului și a mușchilor și nu în ultimul rând, care este rolul respirației în timpul contracțiilor și care sunt exercițiile pregătitoare. Detaliile despre aceste workshop-uri le puteți găsi în pagina de eveniment dedicată, aici.

Cel de-al treilea workshop, va fi dedicat mămicilor care sunt interesate de diversificarea alimentației și exerciții de kinetoterapie pentru grupele de vârstă 1-3/3-6/6-9/9-12 ani.

Cel de-al patrulea workshop va fi dedicat sportivilor. Tematica abordată în acest workshop se va rezuma la programul nutrițional al unui sportiv, suplimentele naturale pe care le pot adăuga în alimentație corelat cu efortul depus și modul optim în care își poate antrena grupele de mușchi.

Programul Fuel for Life se va încheia cu o sesiune gratuită, dedicată celor cu diverse probleme de sănătate. Va fi un workshop care va fi axat pe aceea tipologie de exerciții care îi pot ajuta în ameliorarea stării lor, care pot fi făcute și acasă, fără o supraveghere specializată. Concomitent, vom discuta despre alimentația specifică fiecărei afecțiuni și beneficiile acesteia.

Pentru a primi informații detaliate despre workshop-urile programului Fuel for Life, ne puteți contacta:

  • pe email: grigoriuandreea[at]yahoo.com sau oanasforoi[at]gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0722 896 080 / 0745 257 208

Vă așteptăm cu drag!