Ingrediente:

Crema cafea:

4 banane medii

100 gr. pasta susan

5 curmale

4 linguri cicoare

2 pliculete ganoderma

1 lingura cacao alcalina

1-2 linguri miere

50 gr. unt cacao

100 ml.lapte cocos/migdale

Crema alba:

100 grame caju hidratat

sucul a 2 lamai si 1/2 de lime,

coaja de lamaie

100 ml lapte cocos

1 bat de vanile

2 linguri miere

50 grame unt cacao

Reteta:

Strat cafea:

Mixam toate ingredientele, mai adaugam cafea/cacao dupa gust si separam cantitatea in 2 parti egale.

Din aceasta compozitie facem stratul 1 si 3.

Punem intr-o tava cu fund detasabil primul strat si bagam la congelator 1h.

Restul compozitiei o pastram in frigider.

Strat alb:

Se amesteca ingredintele aferente cremei albe pana obtinem o crema fina, dulce, cu un gust asa cum ne place.

Asamblare straturi:

Crema alba se toarna peste primul strat de cafea (cel care a fost tinut la congelator) si se baga la congelator cca 30 min. Cand s-a intarit punem si stratul de cacao, (cel pe care l-am lasat in frigider) si se presara cafea/cacao/carob pe deasupra. Dupa preferinte, se poate orna cu fructe (visine) de la congelator.

Pofta Buna!