Din vremuri indepartate, vindecatorii Pamantului din culturile stravechi – vracii, preotii, calugarii – au folosit in meditatie dar si pentru vindecarea semenilor, puterea mistica a uleiurilor parfumate si a elixirelor extrase din flori,  cristale si alte elemente vii (ciuperci, etc).

In zilele noastre, aceste esente (fie elixire florale sau uleiuri) au fost testate din punct de vedere clinic si si-au dovedit eficienta. Ele actioneaza rapid si profund asupra corpului fizic si emotional, amelioreaza starile negative, identifica in campul energetic al persoanei bolnave blocajele si le elimina intr-un mod  bland.

12874273_1029464520444779_1037602022_o

Parfum solid “LADY VENUS” cu elixir Phi Essences – Orhideea Venus. Produs energetic pentru activarea darurilor feminine si stimularea energiilor Yin.

Pornind de la acest concept, cremele de frumusete si parfumurile solide FAIRY ART sunt produse energetice, unice pe piata romaneasca, care combina intr-o formula de vibratie inalta beneficiile fitoterapiei (uleiurile vegetale presate la rece), aromaterapiei (uleiuri esentiale de inalta puritate) si remdiilor florale (Bach/Phi essences, etc), conferind persoanei care le foloseste calitatile celor 4 elemente: PAMANT, APA, AER, FOC.

Ingredientele cremelor si parfumurilor sunt 100% naturale, acestea actioneaza subtil asupra campului energetic al purtatorului, pentru autovindecare, purificare, echilibrarea si armonizarea chakrelor, frumusete interioara, facilitand atragerea acelor calitati de care persoana are nevoie pentru dezvoltarea si ascensiunea sa personala: curatarea emotiilor grele (ex: frica, ura, invidia, gelozia) protectie, echilibru interior, intelepciune, conectare la fluxul universal al abundentei, al creativitatii, conectarea cu toate elementele vii, conectarea cu fiintele subtile de lumina, cu ghizii, etc.

12499372_1029465747111323_2084388954_o

Crema de zi si noapte “POMADA ZANELOR” cu remedii florale BACH – 30 ml

Produsele FAIRY ART nu contin coloranti si conservanti chimici, sintetici care pot afecta vibratiile inalte ale uleiurilor si esentelor utilizate. Cremele si parfumurile FAIRY ART pot fi create in mod personalizat, la cerere, cu ingrediente florale adecvate calitatilor ce se doresc a fi atrase.

Cum se folosesc?

Parfumurile solide se folosesc in zonele de pulsori cand in timpul zilei. Cremele se folosesc dimineata sau seara, in functie de destinatia acestora.

Mod de prezentare:

In recipiente din sticla (15 ml-30m-50 ml), pictate manual.

 

Contact:

Facebook: FAIRY ART

Lucia Vicentiu – Herbalist Artisan

Tel: 0766 23 75 75

FAIRY ART ….magia elixirelor din plante